Træningstider:
Mandag: 16.00-17.30
Onsdag: 16.00-17.30

(Det forventes, at man møder til tiden og hjælper aktivt  med at lægge redskaberne klar. Derfor forventes det, at man står klar , når undervisningen begynder: dvs. med opsat hår, i tøj velegnet til gymnastik, uden sokker, smykker etc.).

Sted:
Lyngby Stadion Hal 1

Status:

Åbent for tilgang

Kontingent:
275 kr. pr. måned i 9 mdr. ( betaling 825 kr. den 1/9-1/12 og 1/3)

Trænere:
Mette & Victor

Forventninger:
LTG’s Opvisningshold er klubbens bedste hold. Holdet er for dig, som tør udfordre dig selv, som vil arbejde målrettet med grundelementerne smidighed, styrke, koordination og kondition med henblik på at forbedre dine gymnastiske færdigheder. Dette forudsætter, at du møder op til træningen, samt at du supplerer gymnastiktræningen med fysisk aktivitet i hverdagene.

Desuden forventes det, at du vil bidrage positivt til det sociale sammenhold på holdet.

For dig, som er særligt ambitiøs/dygtig på Opvisningsholdet, er det muligt at komme til at være en del af den gruppe, der hvis det er muligt, giver opvisninger.

Optagelse på LTG’s Opvisningshold:
Optagelse på holdet sker gennem en træningsperiode, som varer 13/8-10/9

Krav:
– Forlæns saltoer i trampet – gerne med skrue
– Barani i trampet
– Kraftspring + salto på airtrack
– Araber-flik-baglæs salto på airtrack

Trænernes kommentar:
Som trænere er det vigtigt for os, at holdet fungerer socialt og at vores gymnaster møder til træningen, fordi de har LYST. Vi er et opvisningshold – ikke et konkurrencehold – men derfor træner vi alligevel målrettet og arbejder hårdt for at gymnasterne kan mærke, at de rykker sig mest muligt.

Vi springer på airtrack og trampet. Vi øver mange gentagelser, og vi går op i detaljen og den korrekte udførelse af et spring. Vi udfordrer dig som gymnast, og hjælper dig, så du kan blive en bedre springer – og det gøres bedst gennem en positiv og smilende tilgang til træningen

Man får tilsvarende, hvad man giver, og jo mere du giver af dig selv til træningen, jo mere får du igen!

Så kom og prøv at vær’ med!

Vi træner imod, at deltage i Festival del Sole i sommeren 2020.

Lyngby Taarbæk Gymnastikforening, facebook