Herunder kan du muligvis søge en række svar, på spørgsmål du måtte sidde inde med. Herunder oplister vi en række af de spørgsmål som vi tit bliver spurgt om:

1. “Hvilket noget tøj skal mit barn have på? “:

Blot noget almindeligt gymnastiktøj. Noget tøj som barnet kan bevæge sig godt i, især at bukserne ikke er for stive i stoffet. Sko er det bedste en blød gymnastiksko med gummisåler. Men vi har ingen absolutte krav, blot vejledende. Derfor behøver man ikke gå ud at købe dyre sko!

2. “Hvordan finder jeg det rette hold for mit barn?”:

Alle vores hold tilbyder samme kvalitet, holdene har blot forskellige navne, og er inddelt efter alder. Derfor skal man finde et hold der er alderssvarende. Såfremt gymnasterne er særligt dygtige, eller andre hold er fyldt op, modificeres alderskriterierne.

Umiddelbart følger holdende denne rækkefølge:
(vejledende) Puslingeholdende er her hvor gymnasterne starter. Derefter følger Aspirant, talentholdene, Spring Drenge og Piger, Det Lille Opvisningshold, Det Store Springhold/Opvisningsaspirant og endelig det Store Opvisningshold, se de enkelte holdbeskrivelser for nærmere info.

3. “Hvordan betaler jeg?” :

Se på vores forside for betalingsoplysninger. Der udleveres/udsendes ikke længere girokort.

4. ” Hvornår er man klar til at rykke op på Det Store Opvisningshold?”:

Oprykning sker efter vurdering af Mette, Victoria og Ida

Særligt for oprykning til Det Store Opvisningshold gælder, at springet fra Spring Drenge og Pige holdet, samt Det Lille Opvisningshold, og op til Det Store Opvisningshold er stort.

Derfor er det nødvendigt, at gymnasten har indarbejdet flere færdigheder før der sker oprykning. Eks. forventes det, at gymnasten selv kan lave kraftspring, samt salto i trampolinen med tilløb.

Begge disse ting, og naturligvis mange andre ting, øves intensivt på de øvrige hold, således at man arbejder mod, at blive “klar” til Det Store Opvisningshold”.